Leeshuus artikel 1

Nee, dit is geen affiche. Dit is een krant!

 ’t Leeshuus is een warme stadsoase in centrum Oostende. Een plek vol boeken en mensen die elkaar ontmoeten bij een koffie, drankje of boek. Geregeld staan er ook activiteiten op het programma: leesclubs, muziek, film, boekenmarkten of performances van welke aard ook.

Maar er is meer! 't Leeshuus is een van die spelers die in de wijk inzet op het ontmoeten van mensen, over alle grenzen heen. 

Toen stad Oostende kwam aanzetten met het idee dat de stad prikkels nodig heeft vanuit de vele vzw’s die zich inzetten voor het ontmoeten van mensen, sprong ’t Leeshuus op de kar. In geen tijd zaten verschillende vzw’s uit de buurt samen aan tafel. Elk met hun eigen insteek en visie. Het resultaat? Deze WIJKKRANT!  Een muurkrant met alles wat een beetje anders is. 

Wil je graag meewerken aan deze krant? Jouw ideeën zijn welkom! Want je vindt deze wijkkrant voortaan elke maand opnieuw verspreid over de wijk, telkens in een ander kleedje met nieuwe inhoud. Verras ons met jouw input. Of ook met een goede KRANTENNAAM - Muurkrant klinkt nogal saai nietwaar. Wint jouw KRANTENNAAM-idee, dan prikkelt de nieuwe krantentitel bij de volgende editie de hele binnenstad van Oostende. Stuur jouw ideeën of jouw Krantentitel binnen via welkom@leeshuus.be.

De winnaar krijgt een Leeshuus-boekenbon ter waarde van 50€! 

www.leeshuus.be

 

logo